Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baba törlő kendő képes leírás - Kendők, sálak.tlap.hu
részletek »

Baba törlő kendő - Kendők, sálak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kendo.tlap.hu » Baba törlő kendő
Keresés
Találatok száma - 7 db
Baba törlőkendő

Baba törlőkendő

A Comfex baba törlőkendő gyengéden ápolja és tökéletesen tisztítja a baba érzékeny bőrét. Alkalmas a baba arcának, kezének és egész testének áttörlésére. Ph-semleges, alkoholmentes, színezékmentes, hypoallergén.

Babaápolási termékek

Babaápolási termékek

Babaápolási termékek Erős, puha textilhatású ápoló és tisztító baba törlőkendő, amely praktikus kiszerelése miatt kis helyen is elfér, így használata kiválóan alkalmas utazáskor, illetve kinti tevékenységeknél is.

Frissi - tapasztalat, szakszerűség

Frissi - tapasztalat, szakszerűség

A Frissi Bt. nemcsak különböző típusú nedves törlőkendőket gyárt, hanem rendszeresen figyeli a piaci igényeket és folyamatosan fejleszt új termékeket. Legismertebb termékcsoportok: Frissítőkendők, kozmetikai törlőkendők, fertőtlenítő kendők, babatörlőkendők, háztartási nedves törlőkendők, intim higiéniát segítő nedves törlőkendők, iskolai nedves törlőkendők, személyes gondoskodást segítő nedves törlőkendők és autóápolási nedves törlőkendők.

Neogranormon törlőkendő

Neogranormon törlőkendő

Különösen finom törlőkendő aloe vera és kamilla kivonattal. A neogranormon vastag, puha, textilhatású törlőkendő. Tartalmának köszönhetően gyengéden ápolja és tökéletesen tisztítja a baba érzékeny bőrét. A baba egész testének áttörlésére ajánljuk. PH-semleges, alkoholmentes!

Nivea Baby Sensitive törlőkendő

Nivea Baby Sensitive törlőkendő

A Nivea Baby Sensitive törlőkendő azoknak a babáknak ajánlott, akiken allergiás tünetek jelentkezhetnek, mert például egyik vagy mindkét szülőjük allergiás vagy asztmás. A Nivea Baby Sensitive törlőkendő illatanyagmentes, de természetes kamillavirág-kivonatot tartalmaz, mely az allergiára hajlamos, nagyon érzékeny bőrt különlegesen gyengéden tisztítja. A Nivea Baby bizonyított a bőrápolás terén.

Silky Baby 100 lapos baba törlőkendő utántöltő

Silky Baby 100 lapos baba törlőkendő utántöltő

A Silky Baby termékcsalád minden tagja magas gyógynövénytartalmának köszönhetően higiénikus és friss, tiszta érzést nyújt a babának. Védőréteget képez a baba bőrén, és ezáltal segít megőrizni annak egészséges szépségét. Alkalmas popsi törlés mellett a baba arcának és kezének tisztítására is.

Wet Wipe - baba törlőkendő

Wet Wipe - baba törlőkendő

A Wet Wipe Kft. 1998-as alapítása óta töretlenül fejlődik. Vállalati filozófiánk lényege az emberek mindennapi életének könnyebbé, kellemesebbé, praktikusabbá tétele termékeinken keresztül. Fő termelési profilunk impregnálószerek, impregnált és száraz törlőkendők gyártása, nem szőtt (nonwoven) textíliák feldolgozása, konfekcionálása és impregnálása kozmetikai, egészségügyi, ipari és mezőgazdasági területre. Modern, PC vezérelt, automatikus gépsoraink lehetővé teszik, hogy gyógyszergyári minőségben állítsunk elő nedves törlőkendőket. Valamennyi termékünk mikrobiológiailag tesztelt, az Oéti által minősített készítmény.

Tuti menü