Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kendők, sálak linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Cotcot - Kamilla [2. oldal]
részletek »

Kendők, sálak képes leírás: Cotcot - Kamilla [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kendo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Cotcot - Fejfedők, kalapok, kendők

Cotcot - Fejfedők, kalapok, kendők

A fejfedőáradatból azért kitűnik pár főbb irányvonal, ilyen a kendő, ami köthetünk hagyományosan vagy kalózok módjára, de e mellett ott vannak még a tradicionális vonalvezetésű darabok, és divatosak lesznek a military stílus terjedésével a katonás fazonú modellek is.

Csíkos nyakkendő, mandzsetta és zsebkendő díszdobozban

Csíkos nyakkendő, mandzsetta és zsebkendő díszdobozban

Csíkos nyakkendő, mandzsetta és zsebkendő díszdobozban. Goldenland nyakkendő, mandzsetta és díszzsebkendő azonos színű dobozban. Alapanyag: 100 % polieszter. Javasoljuk: Fekete, fehér, szürke, piros, bordó színű inghez.

Emtec adagoló

Emtec adagoló

Az Emtec adagoló doboznak köszönhetően nagyon praktikus nedves tisztítókendővel minden irodai készüléket tökéletesen megtisztíthatunk. A speciális folyadékkal felitatott tisztítókendők antisztatikus és baktériumölő hatásúak. A jól záródó dobozban a kendők nem száradnak ki.

Esküvői öltözék hagyományos inggel és nyakkendővel

Esküvői öltözék hagyományos inggel és nyakkendővel

A vőlegény ingének a színe minden esetben fehér (kivételt képezhet, ha a menyasszony ruhája nem fehér, hanem más színű), gallérja hagyományos, anyaga 100% pamut. Stílusos, és a megjelenést kifejezetten ünnepivé teszi a visszahajtott ingujjú duplamandzsetta, amelyet nemesacél, ezüst vagy arany mandzsettagomb fog össze. A nyakkendő hófehér, tört fehér, ekrü, csontszínű, ezüst vagy arany színű, de lehet akár rózsaszín vagy halványkék is. Egyszínű vagy uni mintás mellett szóba jöhet még az anyagában mintás, pettyes vagy csíkos, amennyiben a mintázata az ünnepi alkalomhoz illeszkedően visszafogott. Sokan kedvelik a nyakkendőtű használatát, hiszen akár mellényes, akár mellény nélküli viselet esetén is látható és használata jó ízlésről és stílusérzékről tanúskodik.

ET-W-02 Törlő Kendő

ET-W-02 Törlő Kendő

Törlő kendő elektronikus eszközök külső felületének tisztítására. Használható: billentyűzethez, televíziókhoz, laptopokhoz, szkennerekhez, nyomtatókhoz, telefonhoz, pdahoz, egyéb elektronikus eszközhöz. Az elektronikus eszközök képernyőinek tisztítás is alkalmas.

Ezüst csokornyakkendő

Ezüst csokornyakkendő

Ezüst csokornyakkendő. Elegáns, ezüstszürke csokornyakkendő. Mintáját elsősorban az anyag szövése adja, apró kockákat formálva. Helyenként az alap színénél egy árnyalattal sötétebb szürke négyzetek díszítik. Visszafogott, elegáns modell.

Ezüst tisztító kendő

Ezüst tisztító kendő

Praktikus törlőkendő ékszerekhez. Könnyedén eltávolítja a szennyeződést az ékszerek felületéről, és ragyogó új fényt ad az áttörölt tárgyaknak. Nem alkalmas futtatott ékszerekhez. Körültekintően kell a vékony sérülékeny tárgyak esetén használni. Gyermekektől elzárva tartandó, lenyelése fulladást okoz.

Ezüstszürke csokornyakkendő

Ezüstszürke csokornyakkendő

Ezüstszürke csokornyakkendő. Ezüstösen fénylő, világosszürke csokornyakkendő. Nagyon finom, parkettaszerű mintáját az anyag szövése adja. Szolid, elegáns modell. Anyaga: selyem Szélessége: 11.5 cm Várható szállítási idő: 2-3 nap

FashionTime - Hordj poncsót

FashionTime - Hordj poncsót

Hordj poncsót! A jobbára kötött darabok megszokott látványt nyújtanak az utca emberének. Bátran viselheted kedvenc poncsódat ebben az idényben is, bármilyen színű legyen is. Télen azért nem árt rétegesen öltöznöd! Poncsód alá vegyél garbót, kezedre húzz kötött kesztyűt, és mindezt told meg egy vidám sapkával!

Hirdetés
Frissi - tapasztalat, szakszerűség

Frissi - tapasztalat, szakszerűség

A Frissi Bt. nemcsak különböző típusú nedves törlőkendőket gyárt, hanem rendszeresen figyeli a piaci igényeket és folyamatosan fejleszt új termékeket. Legismertebb termékcsoportok: Frissítőkendők, kozmetikai törlőkendők, fertőtlenítő kendők, babatörlőkendők, háztartási nedves törlőkendők, intim higiéniát segítő nedves törlőkendők, iskolai nedves törlőkendők, személyes gondoskodást segítő nedves törlőkendők és autóápolási nedves törlőkendők.

Goldenland nyakkendő - Fehér, rózsaszín csíkos

Goldenland nyakkendő - Fehér, rózsaszín csíkos

Goldenland nyakkendő. Alapanyag: 100% polieszter. Javasoljuk: Fekete, fehér, rózsaszín, kék, szürke színű inghez. 10 db feletti megrendelés esetén a fogyasztói árból további kedvezményt bíztosítunk ill. lehetőség van a nyakkendőn egyedi hímzés elkészítésére is.

HarmoNet - Kendő Trend

HarmoNet - Kendő Trend

Amikor még fúj a szél, és a nagymamák azt mondanák az időjárásra, olyan csalóka, s mi is érezzük, bizonytalan, sem nem fázunk, de nincs is melegünk... Amikor megborzongat a szél, jól esik a pára, de már nem csíp úgy az a hideg, akkor mindenképp le kell vetnünk a téli kötött sálat és vastag sapkát, mert beleizzadunk, mert robusztus és csak útban van, de megfázás ellen, és kiegészítőként is, az elegancia részeként, érdemes kendővel feldobnunk kollekciónkat. Milyet válassz?

Hogyan teheti könnyebbé a kötelező házimunkát?

Hogyan teheti könnyebbé a kötelező házimunkát?

Belegondolt már abba, mennyi pénzt költ évente különböző törlőkendők, papírtörlők, szivacsok, mosogatókendők és autó-mosókendők vásárlására? Ha otthonában van legalább egy jó minőségű pamut vagy papírtörlő vagy más hasonló tisztításra használható törlőkendő, most megtudhatja, hogy egyetlen törlőkendővel helyettesítheti ezeket, sokkal hatékonyabban és nem utolsó sorban gazdaságosabban!

Hordj te is sálat! Trendi, takar és még melegít is!

Hordj te is sálat! Trendi, takar és még melegít is!

A sál trendi, takar és még melegít is! - tartja a mondás. Idén ősszel is nagy sláger a sál. Különösen a hatalmas méretű lebernyegeket kedvelik a sztárok is, melyek lehetnek csíkosak, mintásak vagy akár egy színűek, mindenképpen trendi viselet, mely feldobja az legegyszerűbb öltözéket is, és nem utolsó sorban még melegít is. Te hordasz?

Idén ez is divat: Hordj kendőt turbánként!

Idén ez is divat: Hordj kendőt turbánként!

Mai napi divat tippünk egy igen különleges darab: egy turbános fejkendő. Nyáron a melegben nem tudsz mit kezdeni a hajaddal, vagy unod a kalap és sapka megoldásokat? Akkor köss egy extra kendőt a fejedre turbánként. A hajadat tűrheted alá is, de kilógathatod alóla szexisen.

Irodalmi Centrifuga - Kendő a vállon

Irodalmi Centrifuga - Kendő a vállon

Akit megihlettek már saját öltözködésében a roma vállkendők színes virágai, aki szereti az izgalmas, változatos, mégis praktikus öltözködési stílust, annak ott a helye az Iparművészeti Múzeumban, szeptember 21-én.

Kamilla Prémium

Kamilla Prémium

A Kamilla Prémium nedves toalett kendő a család minden tagja számára teljes tisztaságot és tökéletes frissességet biztosító, mára már elengedhetetlen higiéniai kellék. A termék ajánlott minden korosztály számára, a toalettpapír használata után, vagy helyettesítőjeként a hétköznapok otthoni és különleges körülmények (pl.: utazás, kempingezés) higiéniájának biztosítására.

Tuti menü