Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyakkendő képes leírás - Kendők, sálak.tlap.hu
részletek »

Nyakkendő - Kendők, sálak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kendo.tlap.hu » Nyakkendő
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csíkos nyakkendő, mandzsetta és zsebkendő díszdobozban

Csíkos nyakkendő, mandzsetta és zsebkendő díszdobozban

Csíkos nyakkendő, mandzsetta és zsebkendő díszdobozban. Goldenland nyakkendő, mandzsetta és díszzsebkendő azonos színű dobozban. Alapanyag: 100 % polieszter. Javasoljuk: Fekete, fehér, szürke, piros, bordó színű inghez.

Esküvői öltözék hagyományos inggel és nyakkendővel

Esküvői öltözék hagyományos inggel és nyakkendővel

A vőlegény ingének a színe minden esetben fehér (kivételt képezhet, ha a menyasszony ruhája nem fehér, hanem más színű), gallérja hagyományos, anyaga 100% pamut. Stílusos, és a megjelenést kifejezetten ünnepivé teszi a visszahajtott ingujjú duplamandzsetta, amelyet nemesacél, ezüst vagy arany mandzsettagomb fog össze. A nyakkendő hófehér, tört fehér, ekrü, csontszínű, ezüst vagy arany színű, de lehet akár rózsaszín vagy halványkék is. Egyszínű vagy uni mintás mellett szóba jöhet még az anyagában mintás, pettyes vagy csíkos, amennyiben a mintázata az ünnepi alkalomhoz illeszkedően visszafogott. Sokan kedvelik a nyakkendőtű használatát, hiszen akár mellényes, akár mellény nélküli viselet esetén is látható és használata jó ízlésről és stílusérzékről tanúskodik.

Goldenland nyakkendő - Fehér, rózsaszín csíkos

Goldenland nyakkendő - Fehér, rózsaszín csíkos

Goldenland nyakkendő. Alapanyag: 100% polieszter. Javasoljuk: Fekete, fehér, rózsaszín, kék, szürke színű inghez. 10 db feletti megrendelés esetén a fogyasztói árból további kedvezményt bíztosítunk ill. lehetőség van a nyakkendőn egyedi hímzés elkészítésére is.

Nyakkendők könyve

Nyakkendők könyve

Mindazon férfiak számára, akik adnak valamit nyakkendőjükre, megbízható segítséget nyújt ez a gazdagon illusztrált könyvecske. A könyv részletesen, lépésről lépésre mutatja be, hogyan kössünk egyszerű vagy rafinált csomókat. Hasznos tanácsokat ad e nemes kiegészítő használatával, ápolásával kapcsolatban. Megismerteti olvasóját a nyakkendő történetének legfontosabb eseményeivel...

Saint Michael nyakkendő

Saint Michael nyakkendő

Saint Michael selyem nyakkendő - Lila, fehér csíkos, keskeny nyakkendő. Alapanyag: 100 % selyem. Méret: Teljes hossz: 146 cm, szélesség (legszélesebb rész): 8,5 cm. Javasoljuk: Fehér, fekete, szürke, ecru, lila színű inghez.

Tuti menü