Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Poncsók képes leírás - Kendők, sálak.tlap.hu
részletek »

Poncsók - Kendők, sálak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kendo.tlap.hu » Poncsók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bordó zippzáras Poncsó

Bordó zippzáras Poncsó

Bordó cipzáras Poncsó Könnyű tavaszi anyagból, elől egyedi módon cipzáras megoldással készült. Denevér-ujjakkal, gyöngyös díszítéssel, a hűvös tavaszi és őszi napokra, valamint a hidegebb nyári estékre hasznos kiegészítője lehet ruhatárunknak. Egy méretben kapható, amely XL - 3XL -ig jó.

Mit kell tudni a napfényvédős poncsóról?

Mit kell tudni a napfényvédős poncsóról?

Mit kell tudni a napfényvédős poncsóról? Létezik egy Rayosan nevű szabadalmaztatott technológia, melyet úgy kell elképzelni, hogy, egy láthatatlan és ártalmatlan festékkel vonják be az anyagot, amely mint egy tükör, úgy működik és eltéríti a káros UVA és UVB sugarakat, melyek így nem mennek át a törölközőn és nem károsítják a gyermek érzékeny bőrét. Ez a Cuddledry poncsó törölköző mérete alapján 1-2 éves gyermekeknek készült. Anyaga puha frottír.

Poncsók tavaszra, őszre

Poncsók tavaszra, őszre

Három poncsó készült el az utóbbi időben, és mind nekem. A szürkét még az ősszel kezdtem el (UFO/2011/2), a zöld szőrösnek a fonala meg megvan vagy 16 éve, de csak most találtam ki, hogy mi is legyen belőle, tetszik nagyon. Mindkettő Fürge Ujjak 2008/3. számából van, a 14 és 13-as modellek. Azért a szürke eredetijének a képe szerintem nem egyezik a leírással, de ez nem az első és nem is az utolsó eset lesz sajnos.

Poncsók, pelerinek

Poncsók, pelerinek

Tél van, és a vastag szövetszoknyák viselésére alkalmas időjárás. Ezeket a szoknyákat nem viselhetjük vékony dzsekivel vagy blézerrel, mert túl hideg van, azonban a most nagyon divatos kötött pelerinek és poncsók ideális kiegészítői a téli szoknyáknak. Összeállításunkban ezekből mutatunk be néhány hétköznap is viselhető dekoratív darabot. Hosszú, akár bokáig érő szoknyát is viselhetünk ez alá a mindent eltakaró pelerin alá. Mivel kissé szellős viselet, mindenképpen vastag gyapjúpulóvert vegyünk alá. A western csizma rusztikus hangulatot kölcsönöz az együttesnek. Ennek az összeállításnak az érdekessége, hogy a gomb nélküli háromnegyedes kabátka úgy néz ki, mintha szőrméből lenne, pedig anyaga gyapjú és mohair keveréke. Viselete rövid szoknyával és magas nyakú vastag pulóverrel ajánlott. Ez a kétrészes darab angóragyapjú-szövetből készült. A telet idéző színek ellenére puha melegséget sugároz. A testhez simuló szoknya és a gombok nélküli pelerin fontos kiegészítője a nagy szőrmemandzsetta. Tweed felöltő miniszoknyával a legideálisabb kiegészítője a divatos térdcsizmáknak. A vastag pulóver itt is kötelező. Ne akarjunk a háttérbe beolvadni télen. Ez a krémszínű együttes a példa arra, hogy a világos színű öltözet nem hat természetellenesen a téli szürkeségben. A hosszú kötött kabátkához és azonos anyagú szoknyához a fekete pulóver, fekete harisnya és cipő szolgáltat kontrasztot.

Törölközők, poncsók

Törölközők, poncsók

Különböző karakterekkel ellátott, 100% pamut anyagú fürdőlepedők, 3 részes törölköző szettek, poncsók találhatók meg ebben a kategóriában. A 2011. október 25-ig előrendelt termékeket várhatóan 2011. november 8-án postázzuk. A szállítás pontos időpontja egyeztetésre kerül. Az előszállítás jogát fenntartjuk.

Tuti menü