Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Selyem és Selyem kendők képes leírás - Kendők, sálak.tlap.hu
részletek »

Selyem és Selyem kendők - Kendők, sálak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kendo.tlap.hu » Selyem és Selyem kendők
Keresés
Találatok száma - 9 db
Barett kendő

Barett kendő

A sál - selyem, kék mintás. Általános leírás - A sál tulajdonságai: Vékony anyagú elegáns mintás sál. A sál anyaga: 100% Polieszter. A sál származási helye: Németország. A sál ajánlása: tavasz/nyár- női

Női kendő

Női kendő

Formaruha / ballagás kategóriánkban szereplő bordó színű női muszlin sálat ajánljuk vállalkozások / intézmények részére formaruha kiegészítőként, illetve ballagó diákok részére szalagavató bálra / ballagásra. A sálat 20 darab felett szitanyomásos technikával emblémázzuk. Ballagó diákok részére szalagavató bálra illetve ballagásra ajánljuk az egyszínű és mintás minőségi szatén alapnyagú nyakkendőket, a minőségi nyakkendő szövet alapanyagból készült mintás nyakkendőket valamint az egyszínű muszlin kendőket és az egy vagy kettő színű muszlin sálakat. Kifejezetten a nyolcadik osztályos ballagó diákok részére értékesítjük a minőségi szatén alapanyagból készült egyszínű kamasznyakkendőket fiú és lány fazonban.

Pashmina Sálak

Pashmina Sálak

Mi a pashmina? A Pashmina szó a perzsa nyelvben gyapjút jelent. Nyugaton viszont a pashmina kasmírgyapjúként ismert. A finom pashmina gyapjú a himalájai kecske aljszőrzetéből készül, ezeket a kecskéket félnomád pásztorok tenyésztik. A tibeti fennsík a gyapjú növekedésére a legideálisabb környezet, a rostjai kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek és nagyon könnyen száradnak. Az utóbbi években a pashmina sálak divatossá váltak az egész világon nemcsak egyedülálló puhaságukkal, melegségükkel és hosszú élettartamukkal, hanem különlegességükkel és azzal a luxussal is, amit viseletük biztosít.

Pink színű pashmina kendő

Pink színű pashmina kendő

Finom tapintású pashmina kendő, pink színben. Termék leírás: Pashmina jellegű, vékony szövésű pamut/viszkóz keverék anyagból készült kendő, arany szövéssel. Méret: 50x180 Kellemes böngészést kívánunk!

Reklámajándék - Selyem kendő

Reklámajándék - Selyem kendő

100% hernyóselyemből készült csíkos Andé Philippe női kendő fekete karton dobozban. Méret:530×530 mm, Rendelhető színek:piros, Max. emblémázási méret: 80×80 mm, Emblémázási technológia:transzfernyomás,

Selyemfestés

Selyemfestés

Ha valamelyik megtetszett, vagy valami hasonlót szeretnél, kérlek jelezd, elkészítem Neked. (Nincs két egyforma kendő, még akkor sem, ha úgy szeretném. De nem is szeretném, tehát egyedit fogsz kapni!) Ha a festési technika engedi, gőzzel rögzíthető festéket használok, mivel sokkal ragyogóbb színeket ad. Igaz, több munka van ezzel a típusú festékkel készült kendővel, sállal, de megéri, hiszen a selyem fényét kiemeli, és tartósabb is.

Sericarius: Latin szó, jelentése selyemkereskedő, selyemműves

Sericarius: Latin szó, jelentése selyemkereskedő, selyemműves

Sericarius: Latin szó, jelentése selyemkereskedő, selyemműves. Akik személyesen ismernek jól tudják, hogy szinte mindig valamilyen kendőt viselek. Úgy érzem tökéletesnek ha az öltözékhez tartozik egy selyem vagy bármilyen kendő ami a viselőjének tetszik, hozzá magához és a többi ruhadarabjához is illik. Csak nagyon finom és különleges anyagokkal foglalkozom. Csak olyan kerülhet ki a kezeim közül amit bátran vállalok, amit magam is használnék vagy viselnék. Amihez szívesen adom a nevem és amivel kapcsolatban örülni fogok ha bárki megkérdezi a viselőjét vagy használóját hogy honnan szerezte és azt mondja tőlem. Így lett a választott név olyan amelyben valamiképp az én nevem is benne van és utal választott tárgyaimra is, vagyis Sericarius, latinul selyemkereskedő, selyemműves.

Sidney Selyemkendő

Sidney Selyemkendő

Termék leírás: Négyszögletes, 100% selyem női kendő, az igényes kiegészítők kedvelőinek, fekete díszdobozban. Méret: 500x500 mm Anyaga: 100% selyem Szállítási idő: 3-5 munkanap Csomagolás: fekete díszdoboz

Silkyway kendő

Silkyway kendő

Mécs-Szilágyi Nóra, selyemfestő iparművész vagyok. 1981-ben születtem Budapesten, jelenleg is itt élek és alkotok. Célom, hogy harmonizáló, gyógyító, a lelket olykor megnyugtató, olykor feltüzelő alkotásaim közt mindenki megtalálja azt, amire szüksége van, ami neki szép és aktuális. 90*90 cm-es kendő, körben fehér szegéllyel, belül lila és zöld alakzatokkal. Divatos, fiatalos összeállítás a téli öltözékek színesítéséhez. 100% pongée selyemből készült, egyedi tervezésű alkotás.

Tuti menü