Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Törlő kendők képes leírás - Kendők, sálak.tlap.hu
részletek »

Törlő kendők - Kendők, sálak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kendo.tlap.hu » Törlő kendők
Keresés
Találatok száma - 12 db
A Silbo ezüsttisztító törlőkendő

A Silbo ezüsttisztító törlőkendő

A Silbo ezüsttisztító törlőkendő finoman és alaposan tisztítja az ezüstből készült ékszereket, tárgyakat és visszaadja azok ragyogását. Erősen szennyezett ékszer esetén nedvesítse meg a kendő egyik sarkát és törölje át ezzel az ékszert! Ezután a száraz részét használja. Ne mossa ki! Speciálisan impregnált. A Silbo tisztítókendők külön kaphatóak arany és köves ékszerekhez is.

Ablaktörlő kendő

Ablaktörlő kendő

Tökéletesen tiszta üveg - egy mozdulattal! A speciális bevonattal ellátott ablaktörlő kendő továbbfejlesztett mikro-pórusos szerkezetének köszönhetően a kendő szárítási képessége kiváló. Az üveg felületek tisztításakor a kendő rátapad a felületre és egyetlen törléssel is tökéletesen eltávolítja a vizet. Ablaktisztítószerrel vagy akár tiszta vízzel is használható. Mosógépben 95 °C-on mosható.

Belső felület tisztító kendő

Belső felület tisztító kendő

Egyszer használható, alkoholos tisztítókendő, a belső tér tisztításához. Alkalmazható mindenféle műanyag, illetve bőr felületen. Nem szárítja ki a bőrt és nem hagy foltot, viszont a zsíros szennyeződéseket könnyedén eltávolítja. Az alutasakos csomagolás biztosítja, hogy a felhasználásig megőrizze a minőségét.

Emtec adagoló

Emtec adagoló

Az Emtec adagoló doboznak köszönhetően nagyon praktikus nedves tisztítókendővel minden irodai készüléket tökéletesen megtisztíthatunk. A speciális folyadékkal felitatott tisztítókendők antisztatikus és baktériumölő hatásúak. A jól záródó dobozban a kendők nem száradnak ki.

ET-W-02 Törlő Kendő

ET-W-02 Törlő Kendő

Törlő kendő elektronikus eszközök külső felületének tisztítására. Használható: billentyűzethez, televíziókhoz, laptopokhoz, szkennerekhez, nyomtatókhoz, telefonhoz, pdahoz, egyéb elektronikus eszközhöz. Az elektronikus eszközök képernyőinek tisztítás is alkalmas.

Ezüst tisztító kendő

Ezüst tisztító kendő

Praktikus törlőkendő ékszerekhez. Könnyedén eltávolítja a szennyeződést az ékszerek felületéről, és ragyogó új fényt ad az áttörölt tárgyaknak. Nem alkalmas futtatott ékszerekhez. Körültekintően kell a vékony sérülékeny tárgyak esetén használni. Gyermekektől elzárva tartandó, lenyelése fulladást okoz.

Hogyan teheti könnyebbé a kötelező házimunkát?

Hogyan teheti könnyebbé a kötelező házimunkát?

Belegondolt már abba, mennyi pénzt költ évente különböző törlőkendők, papírtörlők, szivacsok, mosogatókendők és autó-mosókendők vásárlására? Ha otthonában van legalább egy jó minőségű pamut vagy papírtörlő vagy más hasonló tisztításra használható törlőkendő, most megtudhatja, hogy egyetlen törlőkendővel helyettesítheti ezeket, sokkal hatékonyabban és nem utolsó sorban gazdaságosabban!

Kamilla Prémium

Kamilla Prémium

A Kamilla Prémium nedves toalett kendő a család minden tagja számára teljes tisztaságot és tökéletes frissességet biztosító, mára már elengedhetetlen higiéniai kellék. A termék ajánlott minden korosztály számára, a toalettpapír használata után, vagy helyettesítőjeként a hétköznapok otthoni és különleges körülmények (pl.: utazás, kempingezés) higiéniájának biztosítására.

Natex

Natex

Az alapítók vezérgondolata, az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve a gyártás és a kereskedelem összehangolt irányítása. A vevőközpontúság előtérbe helyezése, kiváló minőségű termékek előállítása, rövid-pontos határidőre történő gyártás, valamint katalógus termékeink folyamatos raktáron tartása, reményeink szerint hozzájárul partnereink munkájához. Kereskedésünk saját gyártóegységgel bővült ki, ennek eredményeként, 2009-től saját márkanévvel jelenünk meg a piacon. Célunk: minden esetben komplex szolgáltatás biztosítása, a törlőkendők teljes kínálata, végfelhasználók egyedi igényeinek megvalósítása viszonteladóinkon keresztül. Termékeink nagy részét hajtogatott és tekercses kivitelben, kis mennyiségtől, egyedi méretekben is előállítjuk. Célunk egy teljes körű portfolió kialakítása a partnereink adottságainak, igényeinek minél jobb megismerése és kiemelkedő szolgáltatásokkal való támogatása.

Hirdetés
Silver törlőkendő

Silver törlőkendő

A természetes ezüst a legerősebb baktériumvadász! Minden gyártó, forgalmazó és fogyasztó véleménye megegyezik abban, hogy a kolloid ezüst a leghatékonyabb alapú pusztítója a kórokozóknak. - A Science Digest magazin (1978/03.) közlése szerint egy vizsgálatban kb. 650-féle mikroorganizmus közül a nano méretű ezüst-kolloid 6 percen belül minden kórokozót elpusztított.

Univerzális textil itatós rostlap

Univerzális textil itatós rostlap

Univerzális textil itatós rostlap olaj, olajemulzió és más folyadék felitatásához: - Az univerzális abszorbens egyaránt alkalmas olaj és olajszármazék, vízben oldott szennyezés, oldószer és emulzió felitatására. Ez a felitató anyag ezen kívül hatékonyan alkalmazható ha gyenge sav, lúg, méreg felszívása a cél. - A textil felszívató anyag különösen kiömlések, elcsurgások felitatására alkalmas, de vízfelszínen nem alkalmazható. - Abszorbciós kapacitás (desztillált víznél 20 Celsius fokon) : 800-1200 %

Univerzális törlőkendő

Univerzális törlőkendő

Rendkívül nagy nedvszívó képességű törlőkendő, mely használható padlólap és csempe tisztítására,autó valamint ablak mosáshoz. Alkalmazható bútorok nedves és száraz törléséhez is. A törlés során nem hagy maga után textil szálakat és 90 C fokon mosható, fertőtleníthető.

Tuti menü